perjantai 2. marraskuuta 2007

Alkusanat



Crockett:

Täysin pyyteettömästi koottu blogimme on rakkauden kehto elokuvalle, ehkäpä hienoimmalle taiteenmuodolle maailmassa. Kirjoitamme elokuvista ja sen ilmiöistä rehellisesti ja armoa antamatta. Toivottavasti herätämme mielipiteitä sekä puolesta että vastaan, ja omasta puolesta toivon, että saan edes yhden lukijan raivon valtaan. Blogin yksipuolisuuden välttämiseksi luotu Musa Corner viihdyttää taatusti sävelkorvaisia lukijoitamme. Kaveristani en tiedä, mutta itse pidän musiikkilinjani vahvasti hiphopin ja progen puolella.

Ja tähän vielä pieni vertailu mielipiteideni painoarvosta 5 vuotta vanhojen yläasteen kurssikokeiden valossa:

Elokuvanhistorian kurssikoe: 9½
Musiikin koe: 4+
-----
Jyki:

Jyki ja Crockett löivät siis uppiniskaiset päänsä yhteen ja aloittivat kahden miehen kollaboraation tehdäkseen maailmasta hieman paremman paikan katsella elokuvia. Tarkoituksena tarjota kahden erilaisen näkökulman omaavan miekkosen mietteitä elokuvamaailman marginaali-ilmiöistä ja rakastetuista kulttileffoista. Jyki lähestyy aihetta maanläheisesti, Crockett mitä uskomattomalla intohimolla.

Toivottavasti sisällöstä saa irti joku muukin kuin vain allekirjoittanut ja tutun turvallinen sidekick Crockett. Nappaa kahvi tai jokin muu nestemäinen piriste kouraan ja liity mukaan matkalle.

Jyki: Lahjaton paskanpuhuja. Elitistisiä leffoja tiiravaa, marginaali-ilmiöitä sympatisoiva valtavirtadiggari. Vapaa-aikanaan luukuttaa AC/DC:tä, mutta on kaikkiruokainen mitä musiikin kuunteluun tulee.

Ei kommentteja: